Δέσποινα Βανδή: Προκαλεί 'Vandaimonio' στα charts!



0 comments
Βανδαιμόνιο προκάλεσε με την επιστροφή της στη δισκογραφία η Δέσποινα Βανδή αφού το νέο της single ΜΟΥ 'ΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ προκάλεσε πανικό σε όλα τα charts σε Κύπρο και Ελλάδα...

Συγκεκριμένα το τραγούδι βρίσκεται στην κορυφή των μεγαλύτερων ραδιοφώνων της Κύπρου εδώ και 4 συνεχόμενες εβδομάδες από ότι διαβάζουμε στο VANDAIMONIO Cyprus Fanclub, ένα ολόκληρο μήνα δηλαδή, ενώ στην Ελλάδα βρίσκεται στο νούμερο 1 του GREEK AIRPLAY TOP100 για το ίδιο χρονικό διάστημα! Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια χρονική περίοδο με τη Δέσποινα Βανδή είχαμε νέες κυκλοφορίες και από άλλα μεγάλα ονόματα όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Άννα Βίσση, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Έλενα Παπαρίζου και η Πέγκυ Ζήνα χωρίς όμως να επηρεάσουν τη θριαμβευτική πορεία που είχε πάρει το ΜΟΥ 'ΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. Σημαντική άνοδο στα πανελλαδικά airplay σημειώνει αυτές τις μέρες και το δεύτερο single της Ελληνίδας star με τίτλο "Γυρίσματα".
H Δέσποινα συνεχίζει κανονικά με τεράστια επιτυχία τις εμφανίσεις της στο FEVER με Οικονομόπουλο - Κοκκίνου και κάθε βραδιά στο κέντρο μοιάζει με συναυλία..!

0 comments:

Post a Comment

newer post older post